Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Medlemsavgiften betalas in till plusgiro 687739-3. Ange namn, personnummer (tio siffror), mobiltelefon och e-postadress. I dagsläget har alla föreningar ett krav på sig att lägga in medlemsregistret i IdrottOnline och det medför att vi är tvungna att be alla medlemmar om fullständigt personnummer.

Medlemsavgifter för 2018
Vuxen 450 kr Barn och ungdom (t.o.m. 19 år) 100 kr Senior (över 70 år) 200 kr Familj (två vuxna och minst ett barn) 900 kr

Förmåner för medlemmar: 
I medlemskapet ingår deltagande i både skidsektionens och orienteringssektionens träningstillfällen. Läger, föreläsningar och utbildningar arrangeras till förmånliga medlemspriser.

Trimtex förser oss med klubbkläder. Alla medlemmar erbjuds 20-25 % rabatt på klubbsortimentet och 25 % rabatt på standardsortimentet på trimtex.se.

Klubbens medlemmar erbjuds 20 % rabatt på ordinarie priser hos Udéns Sport (gäller ej på service och paketpriser eller på annat sätt redan rabatterade priser). Obs! Rabatten omfattar hela butikssortimentet inklusive alpin utrustning, kläder mm.

Medlemmar har 20 % rabatt på boende på Valbergsängens Sporthotell i Torsby (bredvid tunneln) (samtliga rabatter gäller på ordinarie priser) samt en “grundrabatt” på 10 % hos vår sponsor TEAM Hälso och Friskvård (10 % rabatt på screening samt fysiologiska tester).

Du är även försäkrad genom ditt medlemskap (via en kollektiv idrottsförsäkring). Läs mer om denna här (länken kan kopieras in om den inte fungerar): http://www.ikstern.se/skidor/wp-admin/post.php?post=551&action=edit

Här finns vi: 
Vi finns i klubbstuga nr 9 i Skatås, nedanför parkeringsplatsen. Som medlem kan du köpa en låsbricka som ger dig tillträde till omklädning och dusch även vid tidpunkter då stugan inte är bemannad. Kostnad för låsbricka är 200 kr/kalenderår och låsbrickan kan köpas på IK Sterns kansli.

Våra öppettider: 
Klubbstugan är bemannad tisdagar och torsdagar 13.00-18.00. E-post:  This is a mailto link  Telefon: 031-252605.  

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
IK Stern - Skidor
Skatås Motionscentral, Göteborg
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-252605
Fax: 031-252605
E-post: This is a mailto link

Se all info