Hoppa till sidans innehåll

Bli sponsor


IK Stern har länge varit Vasaloppets största lokala skidklubb vad gäller deltagare i något av de lopp som ordnas under de årliga Vasaloppsveckorna. IK Stern är också den längdskidklubb i Göteborgsområdet som har flest medlemmar och med en spännande och växande ungdomsverksamhet.

Genom en aktiv verksamhet för barn/ungdomar, motionärer och elitmotionärer gör sig IK Stern synlig i många sportsliga sammanhang såväl på distrikts- som riksnivå. För att kunna fortsätta att hålla en hög nivå i verksamheten och utveckla vår ungdomssatsning är vi mycket tacksamma för det stöd vi får från våra sponsorer och samarbetspartner.

Som sponsor till IK Stern bidrar ni till att ungdomar i Göteborgsområdet kan utvecklas till framgångsrika skidåkare i elit- och motionsled på såväl den svenska som den internationella arenan. Som tack för ert stöd erbjuds ni möjlighet att exponera ert varumärke på IK Sterns klubbkläder, hemsida och trycksaker utifrån önskad satsning och engagemang. Känns detta intressant – kontakta IK Sterns sponsoransvarige Jonas Johansson på telefon 0706-447428 eller e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 12 APR 2018 13:37 Skribent: Sven Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

Guldsponsorer

  

  

 Udens logga

Silversponsorer 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

ValbergsängenTeam häsla & friskvårdProveLa DiagonellaTorsby skidtunnel & sportcenterAlliansloppetLångbergetBeso

Postadress:
IK Stern - Skidor
Skatås Motionscentral, Göteborg
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info