Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Ansök om medlemskap här!

Medlemsavgiften gäller mellan januari och december varje år. Detta innebär att om du börjar träna med klubben under hösten ska medlemsavgiften betalas in för den hösten samt en medlemsavgift för kommande år om du väljer att fortsätta även då 🙂

Så här blir du medlem:
Medlemsavgiften betalas in till plusgiro 45716-8. Ange namn, personnummer (tio siffror), mobilnummer och e-postadress. I dagsläget har alla föreningar ett krav på sig att ha sitt medlemsregister i IdrottOnline och det medför att vi är tvungna att be alla medlemmar om fullständigt personnummer.

Medlemsförmåner:
I medlemskapet ingår deltagande i både skidsektionens och orienteringssektionens träningstillfällen. Läger, föreläsningar och utbildningar arrangeras till förmånliga medlemspriser. Du är även försäkrad genom ditt medlemskap (via en kollektiv idrottsförsäkring). Läs mer om denna här (länken kan kopieras in om den inte fungerar): http://www.ikstern.se/SKIDOR/VUXNA/forsakringar/

Medlemsrabatter:

  • Klubbens officiella leverantör av högkvalitativa klubbkläder för träning, tävling och vardag är Trimtex som erbjuder medlemmar bra priser på vår klubbkollektion. Klubbmedlemmar har dessutom 25 % rabatt på standardsortimentet på www.trimtex.se. Genom att registrera sig som kund på https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ik-stern-skidor/  och använda Teamkoden "ikstern19" får man tillgång till klubbsortiment under de perioder under vår och höst då klubbshopen är öppen. Standardsortimentet utan klubbdesign, med 25 % rabatt, finns tillgängligt året runt förutsatt att man är registrerad kund med teamkod enligt ovan. Glöm ej att öppna aktuellt betalkort för utlandsköp, annars fungerar det ej att handla.

    Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Trimtex Kundtjänst: 
    This is a mailto link eller 026-24 98 90.  • Medlemmar erbjuds 20 % rabatt på ordinarie priser hos Udéns Sport mot uppvisande av medlemsbevis före köp (gäller ej på service och paketpriser eller på annat sätt redan rabatterade priser). Obs! Rabatten omfattar hela butikssortimentet inklusive alpin utrustning, kläder mm.

  • Medlemmar har 20 % rabatt på boende på Valbergsängens Sporthotell i Torsby (bredvid tunneln) För att du ska få rabatten gäller att du behöver boka via telefon eller e-post. Det går tyvärr inte att boka in sig online och få rabatten.

  • Medlemmar har en “grundrabatt” på 10 % hos vår sponsor TEAM Hälso och Friskvård (10 % rabatt på screening samt fysiologiska tester).

  • Nytt från den 19 mars 2019 är att vi har 50 % rabatt på årskort i Skidome. Den tidigare 20%-iga rabatten på SkiDomes utbud har upphört att gälla.


  • Som medlem har du rabatt på startavgiften för Alliansloppet (rabattkoden 25IKSTERN19 ger dig 25 % Sternrabatt) och för Klarälvsloppet (rabattkoden STERNKL19 ger dig 10 % Sternrabatt). 

Här finns vi: Vi finns i klubbstuga nr 9 i Skatås, nedanför parkeringsplatsen. Som medlem kan du köpa en låsbricka som ger dig tillträde till omklädning och dusch även vid tidpunkter då stugan inte är bemannad. Kostnad för låsbricka är 200 kr/kalenderår och låsbrickan kan köpas på IK Sterns kansli.

Våra öppettider: Klubbstugan är bemannad tisdagar och torsdagar 13.00-18.00. E-post:  This is a mailto link  Telefon: 031-252605.

Uppdaterad: 09 JAN 2018 12:58
Epost: Adressen Gömd

 Guldsponsorer

  

  

 Udens logga

Silversponsorer 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

ValbergsängenTeam häsla & friskvårdProveLa DiagonellaTorsby skidtunnel & sportcenterAlliansloppetLångbergetBeso

Postadress:
IK Stern - Skidor
Skatås Motionscentral, Göteborg
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info