Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Ansök om medlemskap här!

Medlemsavgiften gäller mellan januari och december varje år. Detta innebär att om du börjar träna med klubben under hösten ska medlemsavgiften betalas in för den hösten samt en medlemsavgift för kommande år om du väljer att fortsätta även då 🙂

Inbetalning av medlemsavgift: Medlemsavgiften betalas in till plusgiro 687739-3. Ange namn, personnummer (tio siffror), mobiltelefon och e-postadress. I dagsläget har alla föreningar ett krav på sig att lägga in medlemsregistret i IdrottOnline och det medför att vi är tvungna att be alla medlemmar om fullständigt personnummer.

Medlemsavgifter för 2018:

Vuxen 450 kr

Barn och ungdom (t.o.m. 19 år) 100 kr

Senior (över 70 år) 200 kr 

Familj (två vuxna och minst ett barn) 900 kr

Förmåner för medlemmar:

I medlemskapet ingår deltagande i våra träningstillfällen. Detta gäller såväl skidträning som orienteringsträning. Läger, föreläsningar och utbildningar arrangeras till förmånliga medlemspriser.

Klubbens officiella leverantör av klubbkläder är Trimtex. Alla medlemmar erbjuds 20-25% rabatt på klubbsortimentet och 25% rabatt på standardsortimentet på trimtex.se.

Klubbens medlemmar erbjuds 20% rabatt på ordinarie priser hos Udéns Sport (gäller ej service och paketpriser eller på annat sätt redan rabatterade priser). Obs! Rabatten omfattar hela butikssortimentet inklusive Alpin utrustning, kläder mm.

Medlemmar har 20 % rabatt på boende på Valbergsängens Sporthotell i Torsby (bredvid tunneln) (samtliga rabatter gäller på ordinarie priser) samt en “grundrabatt” på 10 % hos vår sponsor TEAM Hälso och Friskvård (10% rabatt på screening samt fysiologiska tester).

Du är även försäkrad genom ditt medlemskap (via en kollektiv idrottsförsäkring). Läs mer om denna här (länken kan kopieras in om den inte fungerar): http://www.ikstern.se/skidor/wp-admin/post.php?post=551&action=edit

Här finns vi:

Vi finns i klubbstuga nr 9 i Skatås, nedanför parkeringsplatsen. Som medlem kan du köpa ett nyckelkort som ger dig tillträde till omklädning och dusch vid tidpunkter då stugan inte är bemannad. Nyckelkort säljs av kansliet för 150 kr/kalenderår.

Våra öppettider:

Klubbstugan är bemannad tisdagar och torsdagar 13.00-18.00. E-post:  This is a mailto link  Telefon: 031-252605.

Uppdaterad: 09 JAN 2018 12:58 Skribent: Sven Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

Guldsponsorer

  

  

 Udens logga

Silversponsorer 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

ValbergsängenTeam häsla & friskvårdProveLa DiagonellaTorsby skidtunnel & sportcenterAlliansloppetLångbergetBeso

Postadress:
IK Stern - Skidor
Skatås Motionscentral, Göteborg
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info