Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder och utrustning


Köp av klubbkläder

Trimtex förser oss med klubbkläder i egen design. Trimtex är sedan många år en etablerad leverantör av klubbkläder till de flesta konditionsidrotter såsom exempelvis skidor, orientering, cykel och friidrott.

"En ny fräsch sommarkollektion har tagits fram tillsammans med vår sponsor TRIMTEX. Kollektionen innehåller bl a T-shirts, korta och långa tights och tunn sommarjacka.
Kollektionen kommer att säljas via webbshopen under början av mars fram till 1/4. Leverans kommer att ske under v19.
Det kommer finnas möjlighet att prova kollektionen (storlekar och produkter) på vår rullskidskickoff i Sternstugan 27/3. Välkommen då!
Mer info kommer på hemsida och Facebookgrupper."

Efter ett provtillfälle lägger man hemma i lugn och ro sin individuella order i den Teamshop Trimtex sätter upp för oss på webben. Leverans sker sedan från Trimtex direkt hem till de som lagt order.

Självfallet behöver man ej deltaga på provtillfällena för att kunna beställa sina kläder. Med hjälp av storlekstabeller på webben kan rätt order läggas direkt i Teamshopen.

Alla medlemmar erbjuds 20-25% rabatt på klubbsortimentet och 25% rabatt på standardsortimentet på trimtex.se.

Mer info om kommande provtillfällen och Teamshop kommer under september månad på hemsidan.

Köp av utrustning

Längdskidspecialisten Udéns Sport i Göteborg förser oss medlemmar med utrustning och service.

Udéns Sport är sedan många år en etablerad specialistbutik inom längdskidutrustning baserad på Övre Husargatan i Göteborg. Butiken erbjuder allt inom längdskidutrustning och har ett brett utbud för alla nivåer och åldrar. Längdskidkompetensen som Udéns Sport idag besitter är helt unik i Västsverige och detta är något som klubben värderar högt. Förutom utrustning erbjuder Udéns Sport även skidservice såsom stenslipning, vallning och övrig skidpreparering.

Klubbens medlemmar erbjuds 20% rabatt på ordinarie priser (gäller ej service och paketpriser eller på annat sätt redan rabatterade priser). Obs! Rabatten omfattar hela butikssortimentet inklusive Alpin utrustning, kläder mm.

För att bevisa sitt medlemskap uppvisar man Medlemsbevis i pdf. Butiken har också en namnlista, över samtliga medlemmar, i butiken så tag med legitimation ifall butiken vill att du styrker ditt medlemskap.

Uppdaterad: 01 MAR 2018 13:09 Skribent: Sven Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

Guldsponsorer

  

  

 Udens logga

Silversponsorer 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

ValbergsängenTeam häsla & friskvårdProveLa DiagonellaTorsby skidtunnel & sportcenterAlliansloppetLångbergetBeso

Postadress:
IK Stern - Skidor
Skatås Motionscentral, Göteborg
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info