Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder och utrustning


Köp av klubbkläder

Trimtex förser oss med klubbkläder i egen design. Trimtex är sedan många år en etablerad leverantör av klubbkläder till de flesta konditionsidrotter såsom exempelvis skidor, orientering, cykel och friidrott.

Vi erbjuder provtillfällen i Stern-stugan några gånger om året (under hösten och våren) och datum för dessa läggs i god tid ut i nyhetsflödet på denna webbplats och på IK Sterns FB-sida. Där ges också detaljerade instruktioner för hur du gör en beställning av klubbkläder i den Teamshop Trimtex sätter upp för oss på webben. Leverans sker sedan från Trimtex direkt hem till de som lagt order.

Närmast kommande provkvällar för vinterkollektion 2019 kommer att vara v39 (klädkvällar 24, 25/9) resp v45 (5, 6/11). Pågår mellan 17.30 och 20.15

Självfallet behöver man ej deltaga på provtillfällena för att kunna beställa sina kläder. Med hjälp av storlekstabeller på webben kan rätt order läggas direkt i Teamshopen.

Utöver bra priser på klubbsortimentet har du dessutom 25 % rabatt på standardsortimentet. Du anger teamkoden ikstern19 vid köp för att erhålla denna rabatt. Trimtex fina sortiment hittar du på https://trimtex.se/

Köp av utrustning

Längdskidspecialisten Udéns Sport i Göteborg förser oss medlemmar med utrustning och service.

Udéns Sport är sedan många år en etablerad specialistbutik inom längdskidutrustning baserad på Övre Husargatan i Göteborg. Butiken erbjuder allt inom längdskidutrustning och har ett brett utbud för alla nivåer och åldrar. Längdskidkompetensen som Udéns Sport idag besitter är helt unik i Västsverige och detta är något som klubben värderar högt. Förutom utrustning erbjuder Udéns Sport även skidservice såsom stenslipning, vallning och övrig skidpreparering.

Klubbens medlemmar erbjuds 20 % rabatt på ordinarie priser (gäller ej service och paketpriser eller på annat sätt redan rabatterade priser). Obs! Rabatten omfattar hela butikssortimentet inklusive alpin utrustning, kläder mm.

För att bevisa ditt medlemskap i IK Stern visar du upp den medlemsbevis-PDF som bifogades din e-postade bekräftelse på att du betalt in medlemsavgift. I kassan på Udéns finns också en namnlista, över samtliga medlemmar, så tag med legitimation i händelse av att butiken vill att du styrker ditt medlemskap.

Uppdaterad: 01 MAR 2018 13:09 Skribent: Sven Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

Guldsponsorer

  

  

 Udens logga

Silversponsorer 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

ValbergsängenTeam häsla & friskvårdProveLa DiagonellaTorsby skidtunnel & sportcenterAlliansloppetLångbergetBeso

Postadress:
IK Stern - Skidor
Skatås Motionscentral, Göteborg
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info