12/10 2017

Varm dusch

Varje gång jag tränat i ruskväder så tänker jag på duschen på ett sätt jag inte gör annars. Känslan av varmt vatten som rinner längs med kroppen är en underbar kontrast till det ca 5-gradiga vatten som rann längs med kroppen under torsdagens första pass. Temperaturen låg på 5 grader och ett ihållande, halvösande regn hängde över Östersund hela tiden.

Tanken med den drygt 2 timmar långa turen var att åka ur gårdagens intervallpass. Ett intervallpass som gick riktigt bra, endast en backspärr som bråkade. Känslan på torsdagsmorgonen var därmed ganska trött och tanken var att ligga lågt i puls eftersom lugn aktivitet är mycket effektivt för återhämtningen. Det låga tempot bidrog till att kroppsvärmen inte blev så hög och därför blev det med timmen kvar av passet riktigt kallt. Det är sällan jag fryser under träning men idag var en sån dag och duschen var därmed 3 gånger skönare än normalt. Samtidigt är det också den stora vinsten med sådana pass. Man uppskattar småsaker som man normalt tar för givet mer. Maten, kaffet efter maten och värmen i lägenheten. Förhoppningsvis slipper jag frysa under pass 2. Hur skön duschen än är så känner jag mig rätt färdigfrusen för idag.

Ett tips. Senaste tiden har ju mitt aktieintresse stigit en del och jag vill härmed, helt osponsrat, tipsa om Unga aktiesparares podcast “#pratapengar”. En sann inspirationskälla för personligt sparande som sänker den mentala tröskeln att ta tag i det. Unga aktiesparare har verkligen inspirerat och fått mig tt inse att det inte behöver vara så svårt. Ge det en chans!!

Keep it warm!!

//CO