Hoppa till sidans innehåll

Det brådskar att boka tekniklägren nu

21 NOV 2021 10:09
  • Uppdaterad: 21 NOV 2021 10:09

Sedan tjugofem år tillbaka arrangerar IK Stern teknikläger som förbereder dig för Vasaloppsveckan. Med våra erfarna och engagerade instruktörer blir det en enkel match att ta ett kliv framåt och lyfta formen. I år har vi kvar klassikern Långberget men vi har också satsat stort på att kunna erbjuda er ett nytt alternativ som är ytterst snösäkert, har undersköna omgivningar och ett spårsystem av världsklass, nämligen Idre. På båda anläggningarna tar man längdåkning på största allvar och det gör vi med. Vi vill göra de bästa lägren till det vänligaste priset och därutöver skapa minnen att njuta av hela vintern.

Men vi förstår om det kan vara svårt att välja och tipsar gärna. Vill man åka ett seedningslopp under lägret lockar de med det på Långberget på läger 2, vill man ha det lite lugnare och inte tävla är läger 1 nog bättre och vill man uppleva höga fjäll, kanske klappa en kringströvande kelig ren, bo lyxigt på Idre Fjäll och kanske klämma in lite utförsåkning en eftermiddag är det möjligt under resan till Idre. Resan till Idre är något längre men desto skönare då att slippa köra själv.

Det brådskar att boka tekniklägren nu
Jag kommer att vara tvungen att meddela Idre hur många vi kommer inom fyra dagar så bokar man nu är man garanterad plats i våra lägenheter. Därefter försöker jag naturligtvis att trolla så fråga alltid om ni vill med. Går det så löser jag det men jag är tacksam om så många som möjligt bestämmer sig den här helgen.

Obs! Vi släpper nu på alla nya medlemmar som vill teckna medlemskap direkt på 2022. Dessa kan samtidigt boka vinterns läger (och självklart också resepaket).

Du kan läsa mer om våra läger här:

https://www.ikstern.se/lagerresor/tekniklager/
Välkommen med till Långberget och Idre!

Hälsar Laila från det mobila Sternkontoret

Foto: Pia Johansson

Skribent: Laila Andersson
E-post: Adressen Gömd

Guldsponsorer 

  

Silversponsorer 

Logotyp Madshus i rött och text i svart

 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

Alliansloppet

Beso

Castellum 

Logo Fastighetsakademin i orange med vit bakgrund

La Diagonella

Långberget

Team häsla & friskvård

Torsby skidtunnel & sportcenter

Valbergsängen

Postadress:
IK Stern - Skidor
IK Stern, Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Besöksadress:
IK Stern, Skatås Motionscentrum, Stuga 9 (Skidåkaren 7)
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info