Hoppa till sidans innehåll

Skidprovning med Madshus och Udéns Sport i Skidome den 16 oktober

07 OKT 2021 17:38
  • Uppdaterad: 07 OKT 2021 17:38

Den 16 oktober, mellan 10.00 och 14.00, arrangerar våra samarbetspartner Madshus och Udéns Sport ett skidprovningstillfälle i Skidome för IK Sterns medlemmar. Genom det här unika samarbetet kommer vi att kunna provåka och beställa traditionella skidor, skinskidor, stakskidor, skateskidor, stavar och pjäxor. Vi ges 40 % rabatt på rek. pris tävlingsprodukter senior (från motionär till elit) och minst 30 % rabatt på rek. pris juniorsortiment vid beställning under skidprovningstillfället samt under klubbkvällen den 20 oktober. Anders Carlsson och Thobias Fredriksson från Madshus samt Daniel Stragnemyr och Gustav Rydin från Udéns Sport kommer att finnas på plats för att hjälpa alla med provning och beställning.

Vi vill sprida ut deltagarna under dagen så mycket som möjligt och därför vill vi att ni mejlar vilken tid ni vill komma till This is a mailto link. Första tid 10.00, andra 10.15 o.s.v.

Madshus kommer att bjuda alla Sternare som ska prova skidor på inträdet men självklart vill vi att ni som har årskort använder det för att komma in. Ni som inte har årskort anmäler i kassan att ni kommer från IK Stern och att ni ska prova skidor så prickar receptionisten av er i listan.  

För de Sternare som vill provåka men beställa senare finns möjlighet att lägga en beställning på utrustning även under Udéns och Madshus klubbkväll i Sternstugan den 20 oktober. Självklart går det att beställa utrustning utan att ha provåkt. Vi håller öppet mellan 17.00 och 20.00 i Sternstugan denna afton och vi tänkte fira att vi alla kan ses igen med att bjuda på våfflor.

Varmt välkomna hälsar Madshus, Udéns Sport och IK Stern!

Skribent: Laila Andersson
E-post: Adressen Gömd

Guldsponsorer 

  

Silversponsorer 

Logotyp Madshus i rött och text i svart

 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

Alliansloppet

Beso

Castellum 

Logo Fastighetsakademin i orange med vit bakgrund

La Diagonella

Långberget

Team häsla & friskvård

Torsby skidtunnel & sportcenter

Valbergsängen

Postadress:
IK Stern - Skidor
IK Stern, Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Besöksadress:
IK Stern, Skatås Motionscentrum, Stuga 9 (Skidåkaren 7)
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info