Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Störst i göteborgsområdet och i Vasaloppet
IK Stern har länge varit den klubb som haft flest antal deltagare under Vasaloppsveckan. Klubben brukar vara representerade i samtliga lopp och i samtliga startled vilket väl speglar klubbens bredd och spets. IK Stern är också den längdskidklubb i göteborgsområdet som har flest medlemmar och under de senaste tio åren också en stadigt växande ungdomsverksamhet.

Tillsammans utvecklar vi verksamheten
Vår omfattande verksamhet för barn, ungdomar, motionärer och elit gör att vi syns i många sportsliga sammanhang, t.ex. med egna vätskekontroller på Vasaloppet, representation i tävlingar lokalt och på riksnivå samt på senare tid även i det svenska landslaget. Vi är mycket tacksamma för det stöd vi får från våra sponsorer och samarbetspartner. Tack vare er kan vi fortsätta att utveckla och hålla en hög nivå i alla delar av verksamheten.

Vi gör att ni syns
Som samarbetspartner eller sponsor till IK Stern bidrar du exempelvis till att ungdomar i göteborgsområdet kan utvecklas till framgångsrika skidåkare på såväl den svenska som den internationella arenan. Som tack för ert stöd erbjuds ni möjlighet att exponera ert varumärke på IK Sterns klubbkläder, hemsida och trycksaker utifrån önskad satsning och engagemang. Känns detta intressant? Kontakta oss gärna via This is a mailto link så tar vi kontakt med dig.

Uppdaterad: 12 APR 2018 13:37 Skribent: Sven Abrahamsson
E-post: Adressen Gömd

Guldsponsorer 

  

Silversponsorer 

Logotyp Madshus i rött och text i svart

 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

Alliansloppet

Beso

Castellum 

Logo Fastighetsakademin i orange med vit bakgrund

La Diagonella

Långberget

Team häsla & friskvård

Torsby skidtunnel & sportcenter

Valbergsängen

Postadress:
IK Stern - Skidor
IK Stern, Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Besöksadress:
IK Stern, Skatås Motionscentrum, Stuga 9 (Skidåkaren 7)
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info