Hoppa till sidans innehåll

Tjejvasan


Anmälan till Tjejvasan 2023 kommer inom kort!

Upplägget kommer till stor del likna det 2022, se nedan

Resepaket till Tjejvasan 2022

25-26 februari 2022 (fredag till lördag) (en buss med ca 40 platser) Paketet omfattar resa Göteborg-Mora-Göteborg, reseledning samt logi i Mora. 

Kostnad: 1890 kr

Avresa 
Avresan sker fredagen den 25 februari 2022 från parkeringen utanför butiken Elgiganten på Backaplan. Vi lastar bussarna 8.45 och bussarna lämnar Göteborg 9.00. Avlastning på samma plats efter hemresa.

Anmälan

Så här anmäler du dig: 
1) Du behöver vara medlem för att kunna boka och resa med oss (bokning nu möjlig för nya medlemmar som blir medlemmar direkt på 2022). Information om medlemskap finns här:
https://www.ikstern.se/BLIMEDLEM/.

2) Fyll i anmälningsformuläret i länken

3) Fakturan på anmälningsavgiften kommer till dig via e-post inom tre dagar.
Obs! Avsändaradressen för fakturan är This is a mailto link

4) Betala in avgiften för resan direkt när du fått fakturan.

5) Cirka en vecka före avresa mejlas ett PM med mer info om resan till dig.

Obs! IK Stern har ett paketpris för resan och detta kan inte reduceras om man inte önskar nyttja alla delar av resan.  

Vid avbokning
Obs! Vid en avbokning kan IK Stern endast göra en återbetalning för paketet om du eller vi lyckas sälja paketet till någon annan eller motsvarande den del vi eventuellt tillåts boka av. 

Vid inställelse av resa på grund av snöbrist, pandemi, eller annan händelse som klubben rimligen inte kan råda över, kan endast den del av resepaketsavgiften återbetalas som klubben inte har någon kostnad för.

Vi rekommenderar dig som deltagare att skaffa ett avbokningsskydd via det försäkringsbolag där du har din hemförsäkring. De flesta hemförsäkringar kan kompletteras med ett tillägg för avbokningsskydd (för samtliga resor som görs under året) och priset för ett sådant tillägg brukar vara högst överkomligt.

Bussresa 
Resan sker med modern helturistbuss och beräknas ta ca sju timmar inklusive ett ca en timmas långt stopp för mat (vi gör ett stopp för mat även på hemvägen). Ankomsten till Mora är beräknad till ca 15.30. Efter loppet kör bussen tillbaka till Göteborg när alla duschat och klätt om. Bussen beräknas vara åter i Göteborg ca 00.30.  

Resa till starten 
Resan till starten på morgonen görs med Vasaloppets egna bussar p.g.a. det stora tidsspannet mellan startled 1 och startled 16. Vi räknar med att ha åkare i alla led och det är då bäst att kunna åka med en buss som är anpassad efter ens egen starttid så att man slipper vänta onödigt länge vid startområdet. Du bokar och köper din bussbiljett för resan mellan Mora och starten på Vasaloppets hemsida och denna ingår alltså inte i paketet. Men Vasaloppets egna bussar är pålitliga och de som har använt dem har varit jättenöjda.

Boende i Mora
Övernattning i fullutrustade fembäddsstugor (med egen toalett, dusch och kök) i Moraparken som ligger i centrala Mora med närhet till Vasaloppsmålet, mässtältet, mataffärer, Zornmuséet och allt man möjligen kan önska sig.
Obs! Du behöver ta med handduk, påslakan, underlakan och örngott. Alla slutstädar sina stugor själva.

Vallning 
På området finns en vallningsbod som du får lov att nyttja om du vill valla själv. Vallning kommer även att kunna köpas via en skicklig vallare som kommer till förläggningen och hämtar och lämnar de skidor som ska vallas. Mer info om vem som kommer att ha hand om vallningstjänsten denna gång ges längre fram. 

Nummerlappar Var och en hämtar ut sin egen nummerlapp i mässtältet efter ankomst till Mora.

Covid-19
IK Sterns klubbstyrelse fattade i augusti 2021 beslut om att man måste vara fullvaccinerad med två vaccinationsdoser för att få delta i läger och resepaket säsongen 2021-2022. Från 1 januari 2022 gäller att samtliga deltagare i IK Sterns läger och resepaket måste visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid påstigning på läger- eller resepaketsbuss för att få delta i resan. Ansluter man till logiplatsen på annat sätt ska man visa upp vaccinationsbeviset för någon av IK Sterns bussvärdar/platschef direkt vid ankomst till förläggningen.

Välkommen med till Tjejvasan!

Uppdaterad: 28 AUG 2018 16:01 Skribent: Laila Andersson
E-post: Adressen Gömd

Guldsponsorer 

  

Silversponsorer 

Logotyp Madshus i rött och text i svart

 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

Alliansloppet

Beso

Castellum 

Logo Fastighetsakademin i orange med vit bakgrund

La Diagonella

Långberget

Team häsla & friskvård

Torsby skidtunnel & sportcenter

Valbergsängen

Postadress:
IK Stern - Skidor
IK Stern, Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Besöksadress:
IK Stern, Skatås Motionscentrum, Stuga 9 (Skidåkaren 7)
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info