Hoppa till sidans innehåll

Öppet Spår söndag


Anmälan till Öppet Spår söndag 2023 kommer inom kort!

Upplägget kommer till stor del likna det 2022, se nedan

Resepaket till Öppet Spår söndag 2023

Paketen i korthet
26-27 februari 2023 (lördag till söndag)
3 bussar med ca 120 platser
Omfattar resan Göteborg-Sälen och Mora-Göteborglogi en natt på madrass på salsgolv i Sälens skola, resa till starten i Öppet spår. 

Kostnad: 1680 kr

Avresa
Avresan sker den 26 februari 2022 från parkeringen utanför butiken Elgiganten på Backaplan. Vi lastar bussarna 7.45 och bussarna lämnar Göteborg 8.00.

Anmälan

Så här anmäler du dig: 
1) Du behöver vara medlem för att kunna boka och resa med oss (bokning nu möjlig för nya medlemmar som blir medlemmar direkt på 2022). Information om medlemskap finns här:
https://www.ikstern.se/BLIMEDLEM/.

2) Fyll i anmälningsformuläret i länken

3) Fakturan på anmälningsavgiften kommer till dig via e-post inom tre dagar.
Obs! Avsändaradressen för fakturan är This is a mailto link

4) Betala in avgiften för resan direkt när du fått fakturan.

5) Cirka en vecka före avresa mejlas ett PM med mer info om resan till dig.

Obs! IK Stern har ett paketpris för resan och detta kan inte reduceras om man inte önskar nyttja alla delar av resan.  

Vid avbokning
Obs! Vid en avbokning kan IK Stern endast göra en återbetalning för paketet om du eller vi lyckas sälja paketet till någon annan eller motsvarande den del vi eventuellt tillåts boka av. 

Vid inställelse av resa på grund av snöbrist, pandemi, eller annan händelse som klubben rimligen inte kan råda över, kan endast den del av resepaketsavgiften återbetalas som klubben inte har någon kostnad för.

Vi rekommenderar dig som deltagare att skaffa ett avbokningsskydd via det försäkringsbolag där du har din hemförsäkring. De flesta hemförsäkringar kan kompletteras med ett tillägg för avbokningsskydd (för samtliga resor som görs under året) och priset för ett sådant tillägg brukar vara högst överkomligt.

Bussresa
Resan sker med modern helturistbuss och beräknas ta ca sju timmar inklusive ett ca en timmas långt stopp för lunch. Vid ankomst till Sälen ca 15.00 inleder vi med ett besök i Vasaloppstältet (för uthämtning av nummerlappar och besök på skidmässan). Vi räknar med att vara vid inkvarteringsplatsen ca 16.30. På loppets morgon kör vi med bussarna till startplatsen. Efter loppet åker ni med Vasaloppets skidlöparbussar till er omklädningsplats. Hemresa sker fr. ca 18.00 från Mora gymnasium där bussarna lastas om inför hemresan (nästa buss går ca 19.00 och den sista ca 21.00).

Boende
Övernattningen sker i skolsalar i Sälens skola ca 10 minuters bussresa från startplatsen. Sovplatsen är på hårt underlag men lån av madrass ingår. Ni behöver endast ta med kudde, örngott och sovsäck.

Måltider
Observera att inga måltider ingår i resepaketet och att dessa betalas på plats av dig. Middag och frukost finns att köpa vid Sälens skola. I Mora finns ett flertal olika möjligheter att köpa mat efter loppet. Mer information ges på bussen upp.

Vallning
IK Stern ordnar vallningsservice utanför förläggningen precis som tidigare år. Vallning betalas kontant och behöver inte förbokas.

Covid-19
IK Sterns klubbstyrelse fattade i augusti 2021 beslut om att man måste vara fullvaccinerad med två vaccinationsdoser för att få delta i läger och resepaket säsongen 2021-2022. Från 1 januari 2022 gäller att samtliga deltagare i IK Sterns läger och resepaket måste visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid påstigning på läger- eller resepaketsbuss för att få delta i resan. Ansluter man till logiplatsen på annat sätt ska man visa upp vaccinationsbeviset för någon av IK Sterns bussvärdar/platschef direkt vid ankomst till förläggningen.

Uppdaterad: 31 AUG 2018 11:37 Skribent: Laila Andersson
E-post: Adressen Gömd

Guldsponsorer 

  

Silversponsorer 

Logotyp Madshus i rött och text i svart

 

Bronssponsorer & Hjärtesponsorer

Alliansloppet

Beso

Castellum 

Logo Fastighetsakademin i orange med vit bakgrund

La Diagonella

Långberget

Team häsla & friskvård

Torsby skidtunnel & sportcenter

Valbergsängen

Postadress:
IK Stern - Skidor
IK Stern, Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Besöksadress:
IK Stern, Skatås Motionscentrum, Stuga 9 (Skidåkaren 7)
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031252605
Fax: 031252605
E-post: This is a mailto link

Se all info