SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Fotboll
Sommarens Sternkläder nu beställningsbara!
2024-04-17 21:38

Passa på att beställa klubbens nydesignade klubbkläder inför sommarens träning!


I år har vi tagit fram en ny design på T-shirts, linne och sommarjackor. Vidare är årets tights av en ny bättre kvalitet än tidigare. Vi har denna gång efter önskemål inkluderat löst sittande shorts i kollektionen, perfekta för sommarens rullskidturer, gymmet eller ett gött bad!

 

Sista beställningsdag är 28 april och förväntad leverans sker v24.

 

Webbshop 
Teamkod: 
iksternskidor-2866

Alla produkterna i shopen är specialproducerade och finns inte i lager hos Trimtex. Det är därför viktigt att du beställer innan tidsfristen går ut (28/4). Det är dessvärre ingen bytesrätt, eftersom varje plagg är specialtillverkat, och det finns ingen möjlighet att komma med extra beställningar efter att shopen stängt (då får ni alltså vänta till nästa shop öppnar).

 

Web-shopen är nu klar för beställning enligt nedan:

VIKTIG information för inloggning – Vi har nyligen lanserat en ny version av vår teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in.
 
Klicka på HÄR för att upprätta ett nytt konto eller logga in (om du redan har ett konto)
 
En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här
 
Du kan också få tillgång till teamshopen genom att lägga in din teamkod: iksternskidor-2866


Är du osäker på storleken så rekommenderar vi att du använder dig av Trimtex digitala storleksguide som du finner under varje enskild produkt. Genom att klicka på "Vad är min storlek" kan du fylla i dina kroppsmått och därefter får du ett förslag på vilken storlek du bör välja. Läs mer om vår digitala storleksguide här.

 

Var uppmärksam på att du ska få ett mail (kolla skräpposten) med en orderbekräftelse efter att beställningen är genomförd. Om du inte får det har ordern inte blivit registrerad och vi ber dig omgående ta kontakt med Trimtex.

 

Har du frågor gällande kläderna eller din order kontakta Trimtex kundtjänst: +46 26 24 98 90 (vardagar 10.00-14.00).


Nyhetsarkiv
Årsmöte onsdag 27 mars2024-02-07 12:51
Leif Hjertkvist2023-06-20 12:40
 
Sponsorer