SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Fotboll
Vauhti Vallakväll onsd 29 november kl 18:00 i Klubbstugan
2023-11-24 14:27
OBS! Vallakvällen visar vi via Teams möte.
1 Klicka på eller kopiera länken nedan
2. Öppna länken i ett nytt fönster i din webläsare
3. Anslut till mötet
4 Sätt din mikrofon på mute så du inte hörs
5 Ställ dina frågor genom att räcka upp handen i chat
 
Onsdagen den 29 november arrangerar vi en träff angående vallor och vallning i Sternstugan tillsammans med vår sponsor Vauhti. Kl. 18 blir det en genomgång för nybörjare. Hur man vallar samt vilka vallor och vilken utrustning man behöver för olika ambitionsnivåer. Efter genomgången finns tid att ställa frågor.
 
Kl. 19 blir det en genomgång för dem som är intresserad av lite mer avancerad vallning och race-vallning.
 
Under kvällen bjuder vi förstås på lite fika!
 
Andreas Forneman från Vauhti kommer att hålla förevisningarna via video så det finns också möjlighet att följa detta hemifrån. Men det är förstås roligare att komma till stugan för lite snack med någon av våra vallningserfarna medlemmar.
 
Märk väl att det råder förbud fr.o.m. denna säsong att använda vallor som innehåller flour. Därför behöver många skaffa nya vallor och dessutom veta hur man rengör sina skidor och sin vallautrustning för att inte få kvar några fluorrester under skidorna.
 
Dessutom vill vi påtala att, (hoppas ni inte besvikna) även om man köpt s.k. vallningsfria skidor så bör fästzonen rengöras ibland och framförallt behöver glidzonerna vallas precis som på traditionella skidor. Med andra ord finns all anledning för den som åker på ”vallningsfria” skidor att vara med på detta evenemang.
 
 
Väl mött!
 
Med vänlig hälsning
Henrik Johansson

Nyhetsarkiv
Årsmöte onsdag 27 mars2024-02-07 12:51
Leif Hjertkvist2023-06-20 12:40
 
Sponsorer