SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Fotboll
Så här blir du medlem

Vi är aktiva inom orientering, längdskidåkning, skidskytte samt rullskidor och erbjuder flera träningstillfällen varje vecka i olika grupper och på olika nivåer. Det tillkommer inga träningsavgifter och du väljer själv i vilka träningsgrupper du vill delta. Du är också välkommen att följa med på våra träningsläger och/eller resor samt vasaloppsarrangemang.

För att bli medlem i IK Stern behöver vi ditt personnummer, kontaktuppgifter samt mobilnummer och e-postadress. (I dagsläget har alla föreningar ett krav på sig att ha sitt medlemsregister i IdrottOnline och vi behöver därför fullständigt personnummer)

Vi erbjuder följande medlemskap 2024:
- Ungdom: 150 kr/år (5 - 20 år) 

- Vuxen: 500 kr/år (21 - 69 år)
- Senior: 250 kr/år (70 och äldre)
- Familj: 1000 kr/år (minst 2 vuxna och en ungdom)

 

Så här blir du medlem:

 1. Klicka på länken nedan ”Till ansökan om medlemskap"
 2. Klicka på "Bli Medlem - 2024 (3 lag)"
 3. Välj ”Till anmälan” för rätt medlemskategori (Ungdom 5-20 år, Vuxen 21-69 år eller Senior 70 och äldre). Ange i popup-fönstret (i fältet E-postadress) den e-postadress du vill använda som medlem
 4. Klicka på fortsätt
 5. Du får ett mail till den e-postadressen du angav
 6. Öppna mailet och klicka på ”Fortsätt till mina uppgifter” för att slutföra anmälan
 7. Fyll i dina personuppgifter (se behandling av personuppgifter nedan)
 8. Klicka på ”Skicka anmälan”
 9. Välj ”Betalningsmetod” (Swish, Kortbetalning, Faktura eller Delbetalning)
 10. Välj ”Betala”
 11. Efter betalning får du ett bekräftelsemail med instruktioner om hur vår medlemsapp laddas ner.

Till ansökan om medlemskap


Nu är det klart - Välkommen som medlem i IK Stern!

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

I och med att du valt ”Skicka anmälan” har du bekräftat att du tagit del av "Behandling av personuppgifter".

 

 Om Telia, Hotmail- och Gmail-adresser

När du betalt medlemsavgiften får du ett bekräftelsemail.

Observera att ändrade kriterier för skräppost i systemen för Telia, Hotmail och Gmail kan göra att e-post från oss kan hamna i din skräppostmapp istället för i e-postsystemets inkorg. Detta gäller även när du angett att e-post från oss inte är skräppost. Det är därför bra att även regelbundet kontrollera skräppostmappen. Enligt uppgift ligger e-post kvar i skräppostmappen i ca 2 veckor innan de raderas permanent.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer