Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Fotboll

Medlemmar i IK Stern är försäkrade i en kollektiv försäkring som tecknats hos Folksam via Svenska Skidförbundet. Klubben betalar in avgifterna för sina medlemmar varje år. Information om denna försäkering finns på Folksams hemsida.

 

Medlemmar är olycksfallsförsäkrade inom klubbens verksamhet. Försäkringen ger ett grundskydd för skada i samband med organiserad träning samt tävling och även under resor till och från sådana aktiviteter.

 

Innehåll: Akutersättning för vård- och resekostnader – Behandlingskostnader för tandskador – Ersättning för skadade idrottskläder och glasögon – Ersättning för bestående besvär (medicinsk invaliditet) – Dödsfallsersättning vid olycksfallsskada samt vid plötslig död till följd av någon annan orsak.

 

IK Stern har dessutom en försäkring hos Folksam via Riksidrottsförbundet som gäller olycksfallsförsäkring för ledare och funktionärer. Information och skadeanmälan finns på Folksams hemsida.

 

Alla som deltar i klubbens träningar, representerar klubben i tävlingar samt deltar i klubbens researrangemang till och från sådana aktiviteter måste vara registrerade som betalande klubbmedlemmar.

 
Sponsorer