SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Fotboll
Medlemsrabatter

Trimtex

Klubbens officiella leverantör av högkvalitativa klubbkläder för träning, tävling och vardag är Trimtex som erbjuder medlemmar bra priser på vår klubbkollektion. Klubbmedlemmar har dessutom 25% rabatt på standardsortimentet på www.trimtexstore.se.

 

Vi erbjuder köp av kläder i klubbens egen design inför vinter och sommar via Trimtex webbshop. Separat info om detta anslås på hemsidan.

Standardsortimentet hos Trimtex utan klubbdesign, med 25% rabatt, finns tillgängligt året runt förutsatt att man är registrerad kund. Glöm ej att öppna aktuellt betalkort för utlandsköp, annars fungerar det ej att handla. Rabatten fås genom att i webbshopen www.trimtexstore.se och ange rabattkoden "IKStern25".

 

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Trimtex Kundtjänst:
info@trimtex.se eller 026-24 98 90.

 

Pölder Sport e-handel

 Medlemmar erbjuds 15% rabatt på ordinarie priser på hela sortimentet (gäller ej service, vissa avvikelser på enstaka produkter kan förekomma). Använd din KOD som du har som medlem vid kassan.

 

Pölder Sport - butik i Nässjö:

Samma rabatt som på e-handeln. Men dessutom även 5% extra rabatt på redan rabatterade priser och paketpriser.

 

Valbergsängens Sporthotell

Medlemmar har 20 % rabatt på boende på Valbergsängens Sporthotell i Torsby (bredvid skidtunneln) För att du ska få rabatten gäller att du behöver boka via telefon eller e-post. Det går tyvärr inte att boka in sig online och få rabatten.

TEAM Hälso och Friskvård 

Medlemmar har en “grundrabatt” på 10 % hos vår sponsor TEAM Hälso och Friskvård
(10 % rabatt på screening samt fysiologiska tester).

Skidome

Vi har 30 % rabatt på årskort i Skidome. Obs! Rabatten gäller ej på redan rabatterade seniorkort.

Alliansloppet

Vår samarbetspartner Alliansloppet ger oss sternare en klubbrabatt på 25 % på startavgiften i Alliansloppet 2020. 

 
Sponsorer