SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Skidor
Välkomen till IK Stern Elit!

Välkommen till IK Stern Elit!

 

IK Stern Elit är en satsning i klubben som startades inför säsongen 2018/19.

Målet med IK Stern Elit är att bli en av de främsta längdskidklubbarna i Sverige, både i längdskidor och rullskidor.

 

Navigera i menyn ovan. Under fliken nyheter dyker det då och då upp framför allt uppdateringar kring tävlingar och kommentarer från åkarna. Följ oss gärna på Instagram och Facebook!

Ski classics går i mål
2024-04-12 13:08
Alfred Buskqvist

Under lördagen går säsongens sista lopp i Ski classics av stapeln i norska Hafjell. Tävlingen som tar långloppsvärldscupen i mål är också säsongen längsta med 100 km på Janteloppet.

Framskjutna placeringar på SM i Boden
2024-04-01 21:47
Fr. v: Axel Sandberg, Nils Sjöberg, Magnus Sjöberg, Annika Buskqvist, Alfred Buskqvist, Anders Buskqvist, Harald Ekenberg och Claes Ekenberg

Under 20-26/3 avgjordes 2024 års upplaga av skid-SM i Boden. IK Stern var representerade av fyra åkare under SM-veckan och hade flera framskjutna placeringar.

Inför skid-SM i Boden
2024-03-19 12:10
Nils Sjöberg, Axel Sandberg, Harald Ekenberg och Alfred Buskqvist

Onsdag 20/3 inleds skid-SM i Boden. Längdåkningen är kanske det stora dragplåstret av alla grenar som avgörs under SM-veckan i både Luleå och Boden och IK Stern är på plats med nästan hela elit-teamet.

Topp 10-placering på sverigecupen i Östersund
2024-03-14 21:39
Nike Werner

Det blev en helg med många starka insatser under föregående helgs deltävling i de nationella cuperna för juniorer och seniorer som avgjordes i Östersund. Allra mest lyste Nike Werner som slutade sjua i masstartsloppet över 15 km i fri stil.

Dubbel sverigecup i Östersund
2024-03-07 14:55
Alfred Buskqvist och Nike Werner

Med Vasaloppet i färskt minne så är det åter dags för deltävlingar i de svenska cuperna för både juniorer och seniorer i Östersund. För IK Sterns del så är det en lite försvagad trupp som ställer sig på startlinjen på fredagen.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer