SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Fotboll

 

Störst i göteborgsområdet och i Vasaloppet
IK Stern har länge varit den klubb som haft flest antal deltagare under Vasaloppsveckan. Klubben brukar vara representerade i samtliga lopp och i samtliga startled vilket väl speglar klubbens bredd och spets. IK Stern är också den längdskidklubb i göteborgsområdet som har flest medlemmar och under de senaste tio åren också en stadigt växande ungdomsverksamhet.

Tillsammans utvecklar vi verksamheten
Vår omfattande verksamhet för barn, ungdomar, motionärer och elit gör att vi syns i många sportsliga sammanhang, t.ex. med egna vätskekontroller på Vasaloppet, representation i tävlingar lokalt och på riksnivå samt på senare tid även i det svenska landslaget. Vi är mycket tacksamma för det stöd vi får från våra sponsorer och samarbetspartner. Tack vare er kan vi fortsätta att utveckla och hålla en hög nivå i alla delar av verksamheten.

Vi gör att ni syns
Som samarbetspartner eller sponsor till IK Stern bidrar du exempelvis till att ungdomar i göteborgsområdet kan utvecklas till framgångsrika skidåkare på såväl den svenska som den internationella arenan. Som tack för ert stöd erbjuds ni möjlighet att exponera ert varumärke på IK Sterns klubbkläder, hemsida och trycksaker utifrån önskad satsning och engagemang. Känns detta intressant? Kontakta oss gärna via ik.stern@telia.com så tar vi kontakt med dig.

 

Läs mer om vårt Sponsorsamarbete_2023_2024_ik_stern.pdf

 

 
Sponsorer