Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Stern
Skidskytte

Tävlingar i Skidskytte Region Syd

Region Syd anordnar en vinter- och en sommarcup, där tävlingarna turas om att arrangeras av de olika föreningarna som ingår i Region Syd. I de allra flesta fall sker tävlingarna med luftvapen.

Tävlingarna sker i kamratlig anda och det finns även en öppen klass om man inte har tävlat tidigare. Varje höst och vår ordnar Region Syd an kamratmiddag där det sker prisutdelning av individuella pokaler, nollskyttemedaljer och Jörgen Larssons pokal.

IK Stern står för ordinarie anmälningsavgift till tävlingarna i Region Syd. Efteranmälan betalas av resp. åkare.

 

Riksfinal för ungdomar

Riksfinalen är en nationell cup för ungdomar födda 08-11 (PF12-13 och PF14-15). Tävlingen sker tillsammans med Region Syd och man bor tillsammans i skolsalar. Region Syd står oftast för anmälningsavgifter och sponsrar boende för aktiva ungdomar med medan man samordnar och står för resan själv.

 

Tävlingar i SverigeCupen

SweCup består av tio deltävlingar i för juniorer och seniorer och arrangeras under fem helger från december till mars.

Under samma helger som SweCup anordnas även ungdomstävlingar, JH-cup.

IK Stern kan stå för ordinarie anmälningsavgift till tävlingarna i SverigeCupen, men stäm först av med ledare. Efteranmälan betalas av resp. åkare.

 

USM/JSM

Det finns tre tillfällen till USM/JSM om året. 

1) En helg med Distans | Masstart | Singel mix

2) En helg med Sprint | Jaktstart | Stafett

3) En helg med rullskidskytte

 

IK Stern står för ordinarie anmälningsavgift och kan eventuellt även ge bidrag till resa och uppehälle, men detta stäms av med ledare först. Efteranmälan betalas av respektive åkare. 

 

Tävlingskalender

Tävlingarna i skidskytte publiceras i indTA2.0. Det är där man anmäler sig och ser information om inbjudan, PM och resultat. 

 
Sponsorer